Arpi Nistor: Cum am ajuns să fiu „încolțit”

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Când m-a sunat Andrei să-mi ofere „Colțu’ lu’ Arpi”, un loc în care să îmi adune prostioarele (legale, stați chill) nu știam ce să îi spun.

Apoi mi-am amintit că, în echipă cu pruncul ăsta, nimic nu e imposibil, că am făcut noi și lucruri mai grele, deci nu încape îndoială… o facem și pe asta.

Amalia și Andrei au pornit pe un drum nou, Arad Obiectiv îi zice, dar știți deja, dacă sunteți pe-aici, iar eu sunt onorat că m-au zvârlit și pe mine în portbagaj, în colțul meu.

Nu m-aș fi încumetat, dar am dat o geană prin lumea largă, constatând că poți face articole din absolut orice prostioară, după cum puteți observa în galeria foto, care sper să vă aducă un zâmbet pe lângă cafeaua de dimineață. 🙂

BAFTĂ, Ama & Andrei!

Să crești mare, Arad Obiectiv! ❤️

 

Dacă ei pot, pot și eu:

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.