UTA merge la Mioveni cu gândul la cele trei puncte

Sursă imagine: © AradObiectiv.ro

Sport

Scris de T.F.

Azi la ora 13:15 autocarul echipei UTA, cu formația arădeană la bord, a plecat spre Mioveni. Echipa va face o escală la Sibiu unde se va caza, de unde a doua zi va pleca spre Mioveni. Meciul FC Mioveni – UTA Arad va avea loc duminică 14 mai de la ora 13:30.

Autocarul echipei UTA a plecat imediat după terminarea conferinței de presă de la stadionul Francisc Neuman, conferința premergătoare acestui joc. Conferința de presă a fost începută de Mircea Rednic cu mai multe referiri la meciul precedent “cu cântec” cu FC Argeș. “Vreau să-mi cer scuze față de arbitrul Adrian Cojocaru, pentru ceea ce am declarat la finalul meciului, mai ales că deciziile pe care le-a luat au fost influențate. Accept primele două decizii de penalty, dar a treia nu am cum să o accept. Cu atât mai mult după ce am văzut miercuri seara la meciul Milan cu Inter, ce lupte, ce trânte, ce pumni în careu și VAR-ul nu a intervenit. Ar trebui și noi să ne adaptăm un pic, jucăm ca domnișoarele și de aceea suntem în liga a treia în Europa.”

Tot referitor la meciul cu FC Argeș, Rednic a spus că echipa a făcut multe greșeli, greșeli individuale care nu trebuiau făcute. Am fost și egoiști pentru că puteam să facem 3 – 0 și 3 – 1. “Vinovați suntem noi. Greșelile pe care le-am făcut în meciul acesta au fost mari, ce nu trebuiau făcute.” În privința schimbărilor făcute, Mircea Rednic a spus că a fost supărat pentru că în urma schimbărilor doar Cascini a adus un plus echipei și a ținut de minge. Rednic nu a fost mulțumit de Milosevic, Ubbink și Otele.

În privința meciului de duminică cu FC Mioveni, Rednic a spus că este un joc foarte important și trebuie neapărat să câștigăm la Mioveni. “Nu trebuie să facem cumva greșeala să-i tratăm cu superficialitate, cu nasul pe sus, pentru că sunt retrogradați. Avem și calitate, echipa joacă, avem puterea să decidem acest meci, nu trebuie să ne bazăm pe adversar. Îl respectăm, dar noi trebuie să jucăm acolo. Trebuie să ne intereseze jocul nostru, să avem atitudine, agresivitate ca să nu facem greșeli, să evităm greșelile care le-am făcut aiurea cu FC Argeș.”

În partea a doua a conferinței de presă a fost prezent Claudiu Keseru. „E un meci foarte periculos, un meci de la care nu știi la ce să te aștepți. Trebuie să îi tratezi foarte serios și atunci nu vom avea probleme. Probabil, e mult mai greu decât meciul cu FC Argeș.” Keseru a mai spus: “Noi vrem doar să fim arbitrați corect și să ne putem juca șansa de o manieră corectă. Nu vrem să fim avantajați, nu vrem să fie o compensație față de ultimul meci. Vreau un singur lucru, să fim tratați corect.”

În afara lui Milosevic și Barbosa vor lipsi de asemenea jucătorii accidentați: Balauru, Chindriș și Erico, chiar dacă ultimii doi au reluat pregătirile. Din câte se pare Milosevic și Willie Barbosa nu se ridică la pretențiile lui Mircea Rednic. Nu face parte din lotul deplasat la Mioveni nici Isac, lăsat acasă pentru meciul echipei de tineret de duminică. Jucătorii sub vârstă pe care contează Rednic sunt Rareș Pop, Pașcalău și Șteau.

Meciul FC Mioveni – UTA Arad va avea loc duminică de la ora 13:30.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.