Un cățel căzut într-o fântână, la Sântana, a fost salvat de pompieri | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

„Azi nu am stins doar incendii, suntem pompieri – salvatori și ne facem meseria cât mai bine”, explică locotenent colonelul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, mândru de colegii săi, pentru că și are de ce.

Astfel, un echipaj al Detașamentului Arad s-a deplasat în localitatea Sântana, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână.

În momentul sosirii echipajului de interventie, cățelul era cazut într-o fântână adâncă de aproximativ 12 m, cu o lamă de apă de aproximativ 4m, și era agățat de o scândură.

Din relatările proprietarului, patrupedul avea obiceiul de a alerga după păsări și crede că a sărit după o zburătoare care stătea pe scândura pusă pe fântână.

Cu ajutorul scripetelui, cordițelor se salvare și a celorlalte mijloace din dotarea autosecialei, un salvator a coborât în fântână și a reusit să îl salveze.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.