Asistentul medical arădean Attila Detari, decorat de președinte cu Ordinul Meritul Sanitar Clasa a III-a

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Attila Detari, asistent medical în Unitatea Primire Urgențe a fost decorat de către președintele României, cu Ordinul Meritul Sanitar Clasa a III-a.

Distincția a fost conferită cu ocazia Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea de care Attila a dat dovadă în contextul măsurilor de combatere a efectelor pandemiei COVID-19.


Citește și: Asistentul medical arădean Attila Detari, în misiune de sprijin împotriva COVID-19, în Tunisia. Anul trecut a fost în Republica Moldova


„Colegul nostru a luptat în prima linie în cadrul Unității Primire Urgențe Arad dar a participat, împreună cu alți colegi din Arad și din țară, la misiuni de sprijin în lupta cu Coronavirusul în Republica Moldova și în Tunisia. Suntem mândri de tine și de fiecare coleg care luptă în fiecare zi pentru salvarea aproapelui”, transmit cei de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.