Asistentul medical arădean Attila Detari, în misiune de sprijin împotriva COVID-19, în Tunisia. Anul trecut a fost în Republica Moldova

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Attila Detari, asistent medical în Unitatea Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad va participa preț de 21 de zile la misiunea de sprijin pentru cadrele medicale tunisiene în combaterea efectelor generate de virusul SARS CoV-2.

„Este o onoare pentru mine să îmi ajut semenii. Ne-am confruntat la Arad cu situații extreme în lupta cu această pandemie și mă bucur că astăzi am ocazia să îi ajut și pe colegii din Tunisia. Delegația din România este compusă din 13 cadre medicale – cinci medici și opt asistenți care vom sprijini personalul medical tunisian pentru 21 de zile. Tunisia se confruntă în această perioadă cu o creștere alarmantă a numărului de noi cazuri de infecție cu SARS CoV-2”, a declarat Attila Detari asistent medical UPU Arad.

De menționat că pentru Attila nu este prima misiune de ajutorare din această pandemie. În 2020, arădeanul a participat, împreună cu alți colegi din Arad (trei medici și doi asistenți) la o misiune de sprijin la spitale din Republica Moldova.

Cadrele medicale s-au îmbarcat deja în aeronava spre Tunisia.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.