Vicecampion la „cățărat”, la 11 ani

Sport

Scris de Arad Obiectiv

La 11 ani, arădeanul Dan Andrei a câștigat locul II la Campionatul de Bouldering din Pecs, Ungaria. O performanță  extraordinară pentru Andrei, antrenat de Laurențiu Gheorghiță  la sala de cățărat One Move din Arad, în condițiile în care la competiție au participat peste 50 de copii din România, Ungaria și Germania.

Concurenții au avut de parcurs 20 de trasee cu diferite grade de dificultate  în 2 ore. „A fost o competiție strânsă , concurenții bine pregătiți, ceea ce a făcut ca perfomanța lui Andrei să fie și mai valoroasă. Este un copil foarte ambițions, muncitor și cred că vom mai sărbătorii și alte rezultatele la fel de bune în viitor”, a declarat Laurențiu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.