UPDATE | Ajuns de urgență la spital, Rednic a fost supus unui „tir” de analize. Rezultatele sunt bune

Sursă imagine: © AradObiectiv.ro / Claudia Carp

Sport Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Antrenorul „Bătrânei Doamne”, Mircea Rednic, a ajuns din nou la spital, după ce același lucru s-a întâmplat în luna august a anului trecut, când tehnicianul în vârstă de 61 de ani a suferit un infarct cel mai probabil în timpul partidei dintre UTA și FCSB. Pe 30 august, Rednic fusese supus unei operații de „stentare” de către doctorul Cristian Dina.

Astăzi, imediat după orele amiezei, Mircea Rednic ar fi acuzat stări de amețeală, astfel că acesta ar fi ajuns de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad. Chiar în aceste momente, acesta este consultat de medicii și îi sunt făcute mai multe investigații. Încă nu este clar dacă problemele acuzate de antrenor au sau nu legătură cu problemele cardiace avute anul trecut.


Citește și: Ce s-a întâmplat cu Mircea Rednic, cum a ajuns în spital și care este starea acestuia


UPDATE

Așa cum spuneam încă de când am anunțat că Mircea Rednic a fost dus de urgență la spital, acesta a fost supus imediat unor investigații amănunțite. Rezultatele primului set de investigații au venit la foarte puțin timp, iar rezultatele au fost liniștitoare.

Totuși, medicii nu s-au mulțumit cu primele investigații, astfel că au decisă să mai facă încă un set. Rezultatele au fost de asemenea bune, astfel că s-a luat decizia ca acesta să fie lăsat acasă, considerându-se că este în afara oricărui pericol.

Clubul UTA a confirmat de asemenea cele scrise de noi, fiind, totodată, dată și o explicație despre modul în care s-a întâmplat totul.

„La ședința de pregătire de astăzi, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a simțit un disconfort și o ușoară stare de amețeală. Având în vedere antecedentele medicale din anul precendent, Mircea Rednic a fost dus la spital de staff-ul medical, acolo unde i s-a efectuat un control amănunțit. Analizele au ieșit foarte bune, astfel că de mâine va reveni alături de echipă”, s-a transmis pe canalele oficiale de comunicare ale clubului UTA.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.