Ce s-a întâmplat cu Mircea Rednic, cum a ajuns în spital și care este starea acestuia

Sport

Scris de Andrei Fuliaș

Vestea că tehnicianul Bătrânei Doamne a ajuns în spital a șocat pe toată lumea în urmă cu doar câteva zeci de minute. Informația a fost confirmată inclusiv de UTA, pe pagina de facebook a clubului.

„Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, spun cei de la club.


Citește și: Mircea Rednic operat la inimă în această dimineață! Starea antrenorului este stabilă


Ce s-a întâmplat, de fapt

Am încercat, așa cum e normal, să obținem informații despre starea lui Mircea Rednic pe cale oficială, direct de la reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, însă ne-am lovit de un refuz. Refuzul de fapt, din ce înțelegem, vine chiar de la Mircea Rednic, care le-ar fi transmis medicilor că nu vrea ca spitalul să ofere informații despre starea lui și că va face chiar el declarații în cursul zilei de mâine.

Ei bine, dacă pe cale oficială nu am putut obține informații, ne-am văzut nevoiți să apelăm la sursele noastre din Spitalul Județean Arad. Astfel, am aflat că starea lui Rednic este stabilă și că a ajuns la spital pe propriile picioare. Se pare că, după câteva investigații, doctorul Cristian Dina ar fi descoperit că antrenorul UTA-ei ar fi suferit recent un infarct. Potrivit surselor noastre, Rednic ar fi spus că, în timpul partidei de luni seară, pe care UTA l-a jucat împotriva celor de la FCSB, în prima repriză ar fi simțit niște dureri în piept, însă nu s-a gândit că poate fi vorba despre astfel de probleme medicale, punând probabil totul pe seama adrenalinei și stresului obișnuit pe timpul unei partide de fotbal.

După ce medicii i-au descoperit problema, Rednic a fost supus unei „stentări”, însă nu este foarte clar câte stenturi i-a montat doctorul Dina. Dacă ne luăm după informațiile transmise de club, reiese că i-ar fi fost montat un stent, dacă ne luăm după alte surse, reiese că ar fi vorba despre trei stenturi. Cert este că starea lui Mircea Rednic, cel puțin momentan, este una stabilă și, din moment ce tehnicianul spune că va face chiar el declarații mâine, putem trage concluzia că se simte relativ bine. În continuare vom încerca să venim cu cât mai multe amănunte către cititorii noștri, fie cu declarații oficiale, fie cu informații obținute din sursele Arad Obiectiv.

Îi urăm pe această cale multă sănătate lui Mircea Rednic!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.