Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Arad a primit un aparat nou pentru radiologie convențională

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Noul aparat de radiologie convențională, cumpărat de Consiliul Județean Arad pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență, a fost instalat în incinta Unității de Primiri Urgențe (UPU). Aparatul va deservi pacienții care se adresează în regim de urgență unității sanitare. Astfel, pacienții în stare gravă, în special cu fracturi, dar și cu probleme pulmonare, nu vor mai trebui transportați pe holurile spitalului la Laboratorul de radiologie, urmând a fi investigați de îndată la intrarea în unitate.

„Consiliul Județean dotează Spitalul cu cele mai performante aparate pentru ca pacienții și cadrele medicale să beneficieze de condiții moderne. Investițiile în sistemul de sănătate sunt prioritare și în acest mandat de președinte”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Echipamentul valorează 843.201 lei și a fost finanțat din fonduri europene, în cadrul proiectului pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.