UPDATE – Un tânăr motociclist și-a pierdut viața pe „Drumul Vinului”, la ieșirea din Covăsânț | FOTO

Sursă imagine: Facebook/A.H.

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident mortal a avut loc, în jurul orei 19:00, pe Drumul Județean 708B (DJ 708B), cunoscut ca și „Drumul Vinului”.

Mai exact, este vorba despre un motociclist care, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul motocicletei și ar fi părăsit carosabilul, izbindu-se violent de un cap de pod de pe marginea șoselei.

Întâmplarea nefericită a avut loc la ieșirea din localitatea Covăsânț, iar motociclistul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut viața.

UPDATE

„Un bărbat de 37 de ani, din Arad, a condus o motocicletă dinspre Șiria înspre Ghioroc. La kilometrul 12 + 100 m, într-o curbă ușoară la stânga, a părăsit partea carosabilă în dreapta sensului său de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului. Colegii mei continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agentul șef Claudia Iuga.

Revenim cu alte informații, pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.