Un tânăr de numai 17 ani, din Arad, este „campion pe sate” la infracțiuni. A intrat prin efracție, a furat o poșetă, acte și o mașină | VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr de 17 ani, din Arad, care, la începutul lunii februarie a acestui an, prin escaladarea porții de acces, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiu, de unde ar fi sustras o poșetă cu bani, acte și cheile unui autoturism, pe care l-ar fi sustras și condus, iar ulterior abandonat pe raza localității Fântânele.

Tânărul a fost depistat ieri, pe raza municipiului, cu sprijinul polițiștilor locali, și reținut pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cel în cauză este bănuit de săvârșirea mai multor furturi din locuințe de pe raza municipiului, polițiștii continuând documentarea întregii sale activități infracționale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.