Un șofer cu permisul suspendat, cel mai probabil și băut, a fugit de polițiști. Bărbatul a fost prins și reținut

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat, noaptea trecută, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Apateu care conducea un autoturism DC 133.

Bărbatul nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor, aceștia pornind în urmărilrea lui, reușindu-se în cel mai scurt timp oprirea acestuia.

În urma verificărilor în bazele de date a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, totodată acesta refuzând atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.