Un nou weekend cu șoferi băuți și/sau fără permise. Culmea, un arădean a fost prins conducând beat, deși avea permisul suspendat tot pentru alcool

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care nu au respectat legislația rutieră privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, în noaptea de 15-16 mai, un arădean de 48 de ani a fost depistat în trafic de polițiștii din Mișca, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 794, dinspre Berechiu spre Apateu. În momentul legitimării bărbatul emana halenă alcoolică, refuzând testarea cu aparatul alcooltest, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat pentru conducere sub influența alcoolului.

În noaptea de 14-15 mai, un bărbat de 53 de ani, din Vărădia de Mureș, a fost depistat de polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin pe D.C. 72, pe raza localității Lupești, având o îmbibație alcoolică de 0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : pe raza localității Semlac, un bărbat de 43 de ani, din Semlac (0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe strada Cocorilor din municipiu, un arădean de 34 de ani (0,43 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 45 de ani, din Cărand, a fost depistat pe raza localității Prunișor, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Verificările au relevat că permisul de conducere i-a fost reținut în aceeași zi, fără drept de circulație.

În seara zilei de 15 mai, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat un bărbat de 24 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.