Un jandarm, parte dintr-un echipaj mixt chemat să calmeze un scandalagiu, s-a trezit atacat cu un cuțit. Întâmplarea a avut loc în Piața Gării

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un individ, din informațiile nostre, cunoscut cu afecțiuni psihice, a făcut scandal în toiul zilei, iar o vecină s-a speriat și a sunat la 112.

Totul s-a petrecut în Piața Gării, din municipiul Arad, în zona blocului G (lângă restaurantul Bucegi).

Se pare că, la ajungerea echipajului mixt, format dintr-un polițist și un jandarm, aceștia au bătut la ușa apartamentului respectivului bărbat, un apartament situat la etajul zece, acesta din urmă a ieșit înarmat cu un cuțit și a sărit să îl înjunghie pe jandarm.

Imediat, polițistul și jandarmul l-au imobilizat și au chemat în ajutor și alți colegi, iar la fața locului și-au făcut prezența mai multe echipaje. Totodată, la locul cu pricina a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Individul a fost reținut, cu greu, de polițiști și cel mai probabil urmează să fie transportat la Psihiatrie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.