Un ineuan a fost reținut de polițiști, în urma unor percheziții, pentru contrabandă cu țigări

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 14 iunie, polițiștii Orașului Ineu, sub coodonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Ineu, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la mai multe imobile  folosite de un bărbat de 51 de ani din aceeași localitate bănuit de contrabandă.

Din cercetări, a reieșit că în cursul anului 2021, acesta ar fi comercializat țigaretele, pe raza localității Ineu, la domiciliu precum și la alte imobile din aceeași localitate la clienți prestabiliți.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 615 pachete țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător susceptibile a provenii din contrabandă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezent magistraților din cadrul Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea probării întregii activități infracționale.

Activitatea a beneficiat de sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției Orașului Ineu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.