Un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD, inconștient, după ce a intrat cu microbuzul într-un tractor, între Mânerău și Voivodeni | FOTO-VIDEO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un accident de criculație destul de grav a avut loc în această după-amiază, pe Drumul Național 79A, imediat după ieșirea din localitatea Mânerău, către Voivodeni.

Din informațiile noastre, s-ar părea că șoferul unui tractor nu ar fi acordat prioritate unui microbuz marca Ford, condus de un bărbat de aproximativ 40-50 de ani, iar acesta din urmă nu a mai reușit să evite impactul dintre cele două vehicule.

În urma accidentului, microbuzul a fost proiectat în afara părții carosabile, acesta rămânând încarcerat între fiarele contorsionate ale microbuzului.

Pompierii au ajuns imediat la fața locului pentru a descarcera victima, însă operațiunea a fost una dificilă, impactul cu tractorul având loc în partea dreaptă a microbuzului, iar microbuzul având volanul pe partea dreaptă, adică locul în care se afla șoferul.

„Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit, în urmă cu putin timp, la ieșirea din localitatea Mânerau spre Voivodeni, cu un echipaj descarcerare, pentru extragerea victimei dintr-un autovehicul răsturnat în afara părții carosabile. În sprijinul pompierilor sebișeni a fost trimis un echipaj al SAJ și elicopterul SMURD.

După o intervenție deosebit de dificilă, cauzată de modul de poziționare a autovehiculului si al victimei, după aproximativ 30 de minute, bărbatul, singura victimă a accidentului, a fost predat echipajului SAJ, în viață, dar inconștient, pentru a fi transportat la elicopterul SMURD”, a transmis maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.