„Terapie prin râs”, la Teatrul de Vară

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Miercuri, 2 august, de la ora 20.00, la Teatrul de Vară se va juca spectacolul Terapie prin râs, adus la Arad de Compania Teatrală Vouă.

Distribuție: Adrian Fetecău, Jean Lemne, Andrei Necula, Vlad Jipa, Florin Nan, Ovidiu Mihăilescu, Dan Caramihai.

Regie: Adrian Fetecău.

Spectacolul muzical-umoristic „Terapie prin râs” este o manifestare de două ore, total lipsită de vulgarități și de accente politice, la care părinții pot veni liniștiți însoțiți de copii. Din descrierea spectacolului aflăm că… ,,orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia osotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist. Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă. Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă”.

Bilete

Prețul biletului este de 6 lei (preț întreg – adulți) și 1,5 lei (preț redus – elevi). Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.