Școala online nu-i școală

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Zilele trecute am auzit de la o prietenă, cum că probabil în viitor va trebui să ne organizăm în mici comunități, să găsim alți oameni care sunt pe placul nostru, să învățăm să trăim altfel, să ne descurcăm pe cont propriu.

Politicienii au descoperit deja stilul ăsta de viată și vedem că se poate trăi bine. Ei știu că Ela are semafoare, Fifor poșete (chiar dacă nu sunt ale lui, le poartă doar pentru a le prezenta), Ghiorghe abecedare, TehnoCostel dă cu mistria, Dorel se pricepe la metrologie și așa mai departe.

Deci au mici grupuri de interese, se aprovizionează doar de la cunoscuți.

De ce intro-ul ăsta? Pentru că ieri dimineață am aflat faptul că de astăzi Denis intră pe școală online, Statul dându-i un puternic șut în spate, ca-n mitul potrivit căruia spartanii își aruncau nou-născuții bolnavi sau prea slabi, în prăpastia din muntii Tayget, zicându-i: ,,Ânvață, Bre!”.

Căci da, la vârf avem mulți analfabeți și cretini, ei știu că se poate face simplu școala online, fiind necesar doar un televizor (asta are tot săracul) care nici măcar nu trebuie racordat la rețeaua electrică.

Denis are calculator, are tabletă, are internet, dar nu are pe cineva care să-l inițieze în ale online-ului, buni Eva fiind depășită de această situație.

Deci… Mulțumim, Statule!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.