Șase incendii cauzate de coșurile de evacuare a fumului numai în acest weekend

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Coșurile de evacuare a fumului, necurățate, cu defecțiuni sau amplasate necorespunzător, au creat din nou probleme în acest weekend.

Subunitatile ISU Arad au intervenit pentru stingerea unui număr de 6 incendii la locuințe în localitățile Arad, Aluniș, Buteni, Aldești, Chișineu Criș, Vladimirescu.

Din fericire toate incendiile s-au soldat doar cu pagube materiale si acestea limitate de intervenție pompierilor. Nici un incendiu nu s-a extins la locuința propriu zisă sau la alte construcții din vecinătate.

În toate cazurile prezentate cauza probabilă de incendiu a fost „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat, defect sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”.

Tot în acest weekend echipajele SMURD au intervenit în 128 de cazuri de acordare a asistenței medicale prespitaliceasca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.