Prins în flagrant, în timp ce fura tot ce prindea din mașinile pe care le găsea prin Fântânele, Vladimirescu și Livada

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În cursul dimineții de 19 mai, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat în flagrant delict un bărbat de 29 de ani, din municipiul Arad, în timp ce sustragea suma de 890 de lei și mai multe bunuri, din autoturisme parcate pe raza comunei Fântânele.

Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada noiembrie 2020 – 19 mai 2021, bărbatul ar fi săvârșit 13 furturi din autoturisme neasigurate parcate în fața sau în curtea imobilelor din localitățile Vladimirescu, Livada, Fântânele cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.