Polițiștii arădeni sunt în doliu. Colegul lor, Ștefan, a murit la numai 42 de ani, răpus de Covid, lăsând în urmă o soție și trei copii mici

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Inspectoratul de Poliție Județean Arad este în doiul, după ce polițistul Ștefan Țeicu a murit, seara trecută, la Spitalul Militar din Timișoara, în urma unui stop cardio-respirator.

Vestea fulgerătoare i-a luat prin surprindere pe mulți dintre polițiștii arădeni, care spun că era „un om de nota zece, mereu cu zâmbetul pe buze și, probabil, cel mai popular dintre colegi”.

În vârstă de 42 de ani, Ștefan Țeicu avea gradul de agent șef și lucra în cadrul Serviciului Financiar din IPJ Arad.

Se pare că, la finalul lunii martie, Ștefan a început să se simtă rău, astfel că, pe 28 martie, a fost internat pe secția Covid a Spitalului Militar din Timișoara, acolo unde a fost confirmat și ca fiind pozitiv cu virusul SARS CoV-2. Treptat, starea lui a devenit mai bună, începând un program de recuperare. Asta până pe 13 aprilie, adică în urmă cu două zile, când starea lui Ștefan s-a deteriorat subit.

„Era un familist convins, un băiat mereu săritor pentru toți. Nu există cineva care să poată spune ceva rău despre el”, ne povestește unul dintre colegii lui Ștefan.

Se pare că Ștefan Țeicu era din Reșița, stabilit în Arad în urmă cu mulți ani, împreună cu soția, iar ulterior familia lor mărindu-se cu trei copii.

Acum, colegii săi sunt absolut șocați de vestea că Ștefan nu mai este. „Nu îmi vine să cred. Era un băiat extraordinar. Mă gândesc acum și la familia lui… Au rămas în urmă soția și copiii. El era stâlpul casei”, ne povestește un alt coleg de-al lui Ștefan Țeicu.

De altfel, polițiștii arădeni nu stau cu mâinile în sân, acum că familia camaradului lor se află într-o situație dificilă. Astfel, aflăm că în IPJ Arad, colegii lui Ștefan au început să adune bani, contribuind fiecare cu cât poate, pentru a-i ajuta familia. Ne scoatem proverbiala pălărie în fața acestui gest.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei lui Ștefan Țeicu și tututor camarazilor și prietenilor săi!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.