PLUS Arad și-a ales conducerea Biroului Municipal și așteaptă fuziunea cu USR

Politic

Scris de Arad Obiectiv

Zilele trecute, membrii PLUS Arad au fost invitați să își aleagă conducerea Biroului Municipal al partidului.

Este cunoscut deja faptul că USR și PLUS au ales să își unească formațiunile politice într-una singură, însă deocamdată acest lucru nu s-a întâmplat și din punct de vedere legal. Practic, ambele partide au votat în interiorul lor fuziunea politică dintre USR și PLUS, însă mai este așteptată o decizie a Curții de Apel București, pentru a finaliza fuziunea. Acest lucru ar urma să se întâmple cel mai probabil în luna martie, iar până atunci cele două formațiuni funcționează aproape ca unul singur, însă sub formă de alianță politică.

Cel mai probabil, odată cu fuziunea, reprezentanți ai ambelor formațiuni vor ocupa funcții importante în viitoarea structură, în funcție de înțelgerea avută deja la momentul demarării procedurilor. Practic, la oficializarea fuziunii, cele două partide trebuie să fie oarecum simetrice din punct de vedere al structurilor. Iar în acest sens, fiind un partid mai nou decât USR și care până acum a funcționat pe alte tipuri de structuri, cei din PLUS au început să se alinieze și să își pună la punct organizațiile.

Astfel, au înființat zilele trecute Biroul Municipal al PLUS Arad.

Cum arată Biroul Municipal PLUS Arad

În urma alegerilor desfășurate zilele trecute, învingătoare a ieșit echipa condusă de către Robert Ille, tânăr antreprenor în domeniul cadastrărilor și topografiei.

Mai exact, noua structură va arăta în felul următor:

Președinte: Robert Ille;

Secretar general: Codruț Leucuta;

Responsabil comunicare: Emanuela Tătar-Ghiș;

Responsabil financiar: Adrian Kaposta;

Responsabil campanii și organizare: Ioana Killian Crișan;

Responsabil politici publice: Gheorghe Orza;

Responsabil resurse umane: Adrian Hornea.

Fără a intenționa să luăm cumva în derâdere noua structură a PLUS Arad, trebuie să recunoaștem că, în timp ce redactam lista cu noua conducere a Biroului Municipal, am zâmbit puțin, fiindcă avem impresia că această nouă structură arată mai degrabă ca o companie, decât ca o filială de partid, cel puțin din punct de vedere al numelor acelor funcții.

Acestea fiind spuse, ar mai fi de menționat și faptul că, potrivit reprezentanților PLUS Arad, noua structură se bucură de susținerea a unei bune părți dintre membri, fiind aleasă cu un procent de 86% din voturile exprimate.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.