Peste 3.000 de baloți de paie a luat foc, noaptea trecută, între Pecica și Nădlac. O „armată” de forțe se chinuie încă să stingă incendiul | FOTO-VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu puternic a pornit, miercuri seară, în apropiere de DN 7, între orașele Pecica și Nădlac. Este vorba despre o stivă imensă din baloți de paie, care a luat foc.

Potrivit reprezentanților ISU Arad, incendiul a fost anunțat miercuri seara, în jurul orei 22:30, iar de atunci intervenția pompierilor este dinamică.

La fața locului au intervenit: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, respectiv 5 subofițeri din cadrul ISU Arad; două autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu 17 pompieri voluntari, din cadrul SVSU Pecica; o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 5 pompieri voluntari, de la SVSU Peregu Mare; o autospecială de stingere cu apă și spumă și 2 pompieri SPSU de la PetroSantander România SRL. De asemenea, s-a intervenit și cu diferite utilaje industriale.

S-ar părea că în incendiu s-au făcut scrum peste 3.000 de baolți de paie.

După mai bine de 18 ore, intervenția este încă în desfășurare, iar cauza incendiului încă nu a fost stabilită.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.