Peste 11.000 de arădeni au fost legitimați de polițiștii arădeni în weekend. Au fost date amenzi în valoare totală de 17.500 de lei

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 22-24 octombrie, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 11.200 persoane, verificate 250 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 99 de mijloace de transport în comun/persoane.

Au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare de 17.500 de lei.

Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm arădenilor să respecte măsurile de protecție impuse de autoritățile sanitare, să poate masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.