„Pepsiglasul”, zid anti-copilărie

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Nu știu cum e acum la școală, dar dacă pe vremea noastră se monta „pepsiglas” pe bănci, sigur erau un factor în plus pentru a ne accidenta. Căci da, noi eram elevi vii, deseori ne jucam, nu eram soldăței de pluș și nici forme făcute din plastilina, chiar dacă mai băgăm o incantație de genul: „Mămăligă cu mălai, cum te pun așa să stai!”, știți ce?… NU stăteam!

În pauze alergam, poate apucam să jucăm și un fotbal, așadar nu știu cum cred deștepții zilei că poți să le dai copiilor „shut down”, să stea nemișcați până la începutul orei următoare.

Îmi aduc aminte că atunci când s-a construit Spitalul de la Expo, un apărător feroce al administrației ne explica lipsa pereților despărțitori ca fiind o măsură pentru a se reduce cât mai mult posibil suprafețele pe care „să sară virusul”, că specialiștii recomandă spațiile aerisite.

Păi și acum ce facem, Bobiță? Băgăm în clasele copiilor „Magneți SARS Cov2”?

Acum aveți alți specialiști? A intrat careva pe felie? Nu mai e nevoie de spații aerisite?

De aia am impresia că și-a tras careva băiat deștept o firmă de „inportat pepsiglas”, de o să salte direct în topul celor mai bogați oameni din lume.

Dacă e ceva la care se pricep bine „colegi mei”, acel ceva este Sifonatul banilor publici.

Mulțumim și… Da!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.