One-man show cu Răzvan Vasilescu, la Teatrul de Vară

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Teatrul de Vară ETHOS continuă, și în această săptămână, miercuri, 9 august, când, de la ora 20.00, unul dintre cei mai cunoscuți actori români de teatru și cinema, vine la Arad.

Răzvan Vasilescu, căci despre el este vorba, (re)vine la Teatrul de Vară Ethos și aduce în fața publicului one-man show-ul intitulat sugestiv „Din toată inima”.

Răzvan Vasilescu este unul dintre cei mai apreciați actori români de teatru și cinema. Performanța sa excepțională în filmul „California Dreamin” a contribuit la recompensarea filmului cu premiul „Un Certain Regard” în 2007 la Festivalul de Film de la Cannes. În 2008, Răzvan Vasilescu a fost premiat de către juriul RiverRun International Film Festival la categoria ,,cel mai bun actor”.  Ne întâlnim cu el, la Teatrul de Vară, pentru a petrece împreună o seară de neuitat.

Bilete

Prețul biletului este de 6 lei (preț întreg – adulți) și 1,5 lei (preț redus – elevi). Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.