Obiectivele de pază din județ, luate la control de polițiști

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe controale în municipiu și în localitățile  Fântânele, Frumușeni, Lipova, Șagu,  și Pecica.

Au fost verificate 10 obiective, atât din punct de vedere tehnic (instalarea camerelor de supraveghere, păstrarea imaginilor etc.) cât și din punct de vedere al respectării legislației în vigoare de personalul cu atribuții de pază.

Pengtru neregulile constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 de lei, pentru nerespectarea H.G. 301/2012, privind aplicarea normelor metodologice de aplicare a Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Aceste verificări ale obiectivelor de pază au caracter permanent.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.