O femeie din Mândruloc ar fi furat tot ce a prins din casa iubitului său: biciclete, televizor, o masă, cuptorul, o butelie, telefoane și bani

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Comunei Vladimirescu cercetează o femeie de 42 de ani din comuna Mândruloc care, la data de 8 martie, i-ar fi sustras concubinului mai multe bunuri respectiv: 3 biciclete, un televizor, masa pe care se afla televizorul, un cuptor cu microunde, un aparat de cafea, o butelie de aragaz cu ceasul de butelie, o boxă portabilă, două telefoane mobile marca Motorola și suma de 1.800 de lei, din imobilul unde locuiau împreună.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.