Nu mai sunt bilete pentru UTA-FCSB! Sold-out în doar o oră și jumătate

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Partida dintre UTA și FCSB, ce se va disputa duminică seara, de la ora 22:00, pe Arena „Francisc Neuman” se va disputa cu „casa închisă”.

Astfel, clubul arădean a deschis marți procedura pentru vânzarea de noi abonamente, iar miercuri, de dimineață, a fost deschisă procedura de vânzare a biletelor pentru partida împotriva celor de la FCSB. Arădenii care își doresc să vadă „pe viu” această partidă este atât de mare, că deși casele de bilete s-au deschis la ora 11:00, la ora 12:30 nu mai era nici măcar un bilet.

După calculele actuale, aproximativ 5.500 de spectatori ar urma să fie prezenți la meciul UTA-FCSB.

O ultimă speranță pentru cei care au rămas fără bilet

Totuși, cei care au rămas fără bilete pentru meciul de duminică ar mai putea avea o șansă. Vorbim aici, desigur, despre noile decizii ale Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), potrivit cărora, dacă incidența de cazuri COVID-19 este sub 2%, suporterii pot avea acces pe stadioane într-un procent de 75% din capacitate, dacă cei prezenți sunt vaccinați, testați sau trecuți prin boală. Ei bine, aceste reglementări ar urma să intre în vigoare de la 1 august, adică de la data la care se va disputa partida dintre UTA și FCSB. Numai că, există totuși o problemă, anume că Federația Română de Fotbal încă nu a emis directiva care să dea voie cluburilor să organizeze meciuri la care capacitatea stadionului să poată fi ocupată până la 75%. Dar acest lucru se poate întâmpla în perioada următoare, iar UTA ar putea scoate la vânzare bilete pentru încă 25% din capacitatea Arenei „Francisc Neuman”, ceea ce ar însemna aproximativ 2.500 – 2.700 de bilete. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.