„Muși” a ales să vadă răsăritul din altă parte, șocând întreg Aradul

Sursă imagine: Facebook/Adrian Musat

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

N-a trecut nici măcar o lună de zile de când Bogdan Sime șoca Aradul cu gestul său de a-și lua viața, aruncându-se în gol de la ultimul etaj al Hotelului Continental din Arad. Se întâmpla pe 21 august, într-o zi de vineri, iar cei care l-au cunoscut pe Bogdan au rămas fără reacții.

La puțin peste trei săptămâni de la gestul lui Bogdan Sime, care și-a pus capăt zilelor la doar 41 de ani, un alt arădean, cu doar patru ani mai tânăr decât el, a ales același drum.

Este vorba despre Adrian Mușat, bărbatul care a ales să se arunce de la etajul 7 al unuia dintre blocurile Ared, bloc situat în zona UTA, în spatele noii Arene „Francisc Neuman”.

Nu știm și nu ne putem da seama ce l-a împins pe Adrian să facă acest gest, un gest care nu are cale de întoarcere.


Citește și: Bogdan Sime este bărbatul care a șocat Aradul, aruncându-se de la ultimul etaj al Hotelului Continental | Foto


Ce știm însă despre Adrian, de la cei care l-au cunoscut, este faptul că era un tip pasionat. Pasionat de sport, pasionat de bicicleta lui, pasionat de drumeții și călătorii, pasionat de natură. De altfel, cei care i-au fost relativ apropiați spun că bicicleta și sportul l-au ajutat enorm pe Adrian în ultima perioadă, cu ajutorul lor reușind să depășească depresia prin care a trecut la un moment dat. Sau cel puțin așa credea toată lumea, că a depășit acel moment critic. Totuși, se pare că părți din mintea și inima lui „Muși” încă erau umbrite de această cumplită stare, numită „depresie”. Și, din păcate, se pare că acea „umbră” a câștigat în cele din urmă lupta cu rațiunea, lupta cu iubirea lui Adi pentru fetița lui, cu dragostea lui pentru sport sau natură, lupta cu dorința de a trăi viața cu tot ce oferă ea.


Citește și: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc Ared, din zona UTA


La 37 de ani, divorțat de câțiva ani buni, tatăl unei fetițe, Adrian Mușat s-a dat bătut și a ales să plece. Sau poate așa a crezut el că va învinge în cele din urmă„umbra” de care pomeneam adineauri.

Prietenii, apropiații, grupul cu care „dădea la pedală”, dar și cei care nu l-au cunoscut, cu toții sunt șocați și nu caută în zadar explicații, pentru că singurul care le-ar fi putut oferi aceste explicații, Adrian, a ales să „pedaleze” în altă parte. Poate într-un loc mai bun… poate nu.

Transmitem pe această cale condoleanțele noastre familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Adrian!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.