duminică, 21 iulie, 2024

Bogdan Sime este bărbatul care a șocat Aradul, aruncându-se de la ultimul etaj al Hotelului Continental | Foto

Distribuie articolul

Vestea că o persoană s-a sinucis, aruncându-se de la unul dintre etajele Hotelului Continental a șocat Aradul. Întâmplarea nefericită s-a produs astăzi, în jurul orei 15:45.

Primele informații sugerau că ar fi vorba despre un bărbat cu vârsta aproximativă de 35-40 de ani, care s-a dus la hotel sub pretextul că vrea să vadă sala de evenimente situată la etajul 11 al clădirii.

Am reușit să discutăm și cu angajați ai unității hoteliere, care ne-au povestit că într-adevăr bărbatul a cerut să vadă sala de evenimente de la ultimul etaj. Astfel, o angajată a hotelului s-a dus cu bărbatul în respectiva sală, iar la un moment dat acesta a ieșit pe terasă, de unde fără să stea pe gânduri s-a aruncat în gol. Trupul acestuia s-a prăbușit pe terasa de la etajul 1 al hotelului, iar angajata în cauză a trăit una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața sa.


Citește și: UPDATE – O persoană s-a aruncat de pe Hotelul Continental din Arad


Ulterior, am reușit să aflăm și cine este bărbatul în cauză, însă cauzele gestului său rămân deocamdată necunoscute. Este vorba despre Bogdan Sime, un arădean în vârstă de 41 de ani.

Bogdan Sime era un tip destul de cunoscut în Arad. Acesta a lucrat în jur de șapte ani ca agent de vânzări pentru cei de la Quark Motors (reprezentanța Volskwagen), iar ulterior o perioadă asemănătoare, tot ca reprezentant vânzări, la Automobile Bavaria (reprezentanța BMW). În ultima perioadă, Bogdan fusese consultant imobiliar la cei de la Property Lab.

Ce am reușit să mai aflăm despre Bogdan Sime, de la persoane relativ apropiate, este faptul că în ultima perioadă a fost destul de abătut, comportându-se relativ ciudat. De altfel, sursele noastre spun că, în urmă cu doar câteva luni, bărbatul ar fi trecut printr-un divorț.

Totuși, cum spuneam, deocamdată nu se știe exact de ce a recurs la acest gest. Până în momentul de față nu se știe nici dacă ar fi lăsat vreun bilet de adio sau dacă ar fi pomenit vreodată vreunui apropiat că îi trec prin minte astfel de gesturi macabre.

Gestul lui Bogdan Sime i-a lăsat fără cuvinte pe cei mai mulți dintre cei care l-au cunoscut și care nici acum, la câteva ore de la acest eveniment tragic, nu își pot explica prin ce a putut trece prietenul lor și ce l-a împins la un asemenea gest.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei și prietenilor!

 

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți