Mușcat de vulpe, un bărbat din Hunedoara a fost transferat de urgență la Arad, pentru a fi salvat

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, prin transfer de la Spitalul Municipal Vulcan (județul Hunedoara), un pacient în vârstă de 63 de ani, cu o plagă la nivelul gambei drepte prin mușcătură de vulpe.

„Pacientul a necesitat transferul la Arad deoarece în spitalul din județul vecin, și nici în alte spitale la care medicul de gardă a apelat nu exista serul FAVIRAB – imuno-globulină specifică – necesar în cazul mușcăturii de vulpe. În prezent pacientul este în stare stabilă, conștient, cooperant și va rămâne internat câteva zile pentru supraveghere medicală”, a declarat dr. Lenuța Timiș, director medical SCJU Arad.

Bărbatul a ajuns la Arad în Unitatea Primire Urgențe, azi-noapte, în jurul orei 02.00, unde i s-au efectuat primele investigații iar apoi a fost internat în Compartimentul Boli Infecțioase II.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.