Mai mulți tineri din Sebiș și Buteni sunt cercetați pentru furtul unor baterii auto și scule

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Sebiș, împreună cu cei ai Secției 9 Rurală Sebiș, au identificat 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 23 de ani, din localiățile Buteni și Sebiș, bănuiți de furt calificat pe raza localităților Buteni, Chisindia, Holdiș și Slatina de Criș.

Din cercetări a reieșit că 2 tineri, de 20 respectiv 23 de ani, ambii din orașul Sebiș ar fi sustras în noaptea de 19/20 ianuarie, 8 acumulatori auto de pe utilaje agrigole parcate în fața unor imobile din Buteni, Chisindia, Holdiș și Slatina de Criș.

Totodată, în aceeași noapte, alți 3 tineri, de 15 ani, din localitatea Buteni, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din localitate, de unde ar fi sustras  mai multe bunuri cauzând un prejudiciu de 5.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit părților vătămate.

Cei doi tineri, de 20 și 23 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunerea luării unei măsuri preventive.

La activitate au participat și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Sebiș.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.