Magazin Lidl, dar și un centru comercial, la Vladimirescu

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La Vladimirescu se deschide un magazin Lidl și o galerie comercială, fiind semnat deja certificatul de urbanism pentru extinderea și creșterea capacității rețelei de energie electrică, o lucrare care va deservi cele două noi investiții în comună.

Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu, a subliniat că dezvoltarea unei comunități are ca bază investițiile publice, care aduc cu sine și aportul capitalului privat.

„Comuna noastră are parte de o dezvoltare accentuată, o urbanizare firească. Această investiție, un supermarket și o galerie comercială, ne aduce un plus de confort. Prin investiții comune, ale noastre, locale și ale Consiliului Județean, creăm oportunități pentru mediul privat, ca să vină, de asemenea, cu alte investiții. De altfel, investițiile ce se demarează acum nu sunt singurele ce vizează comuna noastră. Un alt lanț de supermarketuri investește, de asemenea, în comuna Vladimirescu”, a afirmat Mihai Mag, primarul comunei Vladimirescu.

Prin această investiție în domeniul energiei electrice, se vor realiza două noi puncte de alimentare, cât și rețeaua de alimentare aferentă, care va face legătura cu postul de transformare. Lucrarea efectuată de  Enel va deservi cele două noi investiții din Vladimirescu: un supermarket și o galerie comercială.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.