Jandarmii arădeni vor fi la datorie de Bobotează, pentru a asigura liniștea și siguranța participanților la manifestările religioase

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad și Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, vor fi prezente, astăzi, în zona lăcașurilor de cult, atât din municipiu cât și din județul Arad, pentru a avea grijă ca toate manifestările religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Bobotează) să se desfășoare într-un mediu de liniște și siguranță pentru toți participanții.

Jandarmeria Arad a dispus măsuri de supraveghere a desfăşurării tuturor activităților care vor avea loc în apropierea bisericilor, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și pentru respectarea normelor sanitare în vigoare.

Pentru buna desfășurare a manifestărilor religioase, vor exista permanent echipe de dialog, patrule de siguranță publică, precum și alte dispozitive de jandarmi, care au ca principal scop siguranța oamenilor.

De asemenea, pentru siguranța tuturor participanților, Jandarmeria Arad face apel să se acorde o atenţie sporită măsurilor de protecție sanitară, prin purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanțării fizice recomandate de autoritățile medicale și dezinfectarea mâinilor.

Totodată, Jandarmeria Arad recomandă cetățenilor care aleg să participe la manifestările religioase, să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale organizatorilor, să manifeste răbdare și să evite implicarea în conflicte de orice natură, pentru a evita astfel producerea de evenimente nedorite.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.