Infracțiuni rutiere, în prima zi a săptămânii

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat, în seara zilei de 24 ianuarie, un bărbat de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 32 de ani, din județul Giurgiu, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Vlaicu în timp ce conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,08 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Verificările ulterioare au relevat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un arădean de 63 de ani a fost depistat în municipiu, de polițiștii Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat. De asemenea, s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului condus figurează ca fiind atribuite unui alt vehicul.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.