Infracțiuni rutiere în Arad, în ultimele 24 de ore

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat de 53 de ani a fost depistat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

Testarea cu aparatul alcooltest a a indicat o valoare de 0,98 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În Gurahonț, un bărbat de 62 de ani, din localitate, a fost depistat de polițiștii orașului Sebiș în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere coresunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Cei în cauză sunt cercetați penal penteu săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 46.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.