UPDATE – Incendiu la magazinul Profi din Șofronea

Sursă imagine: Facebook/Profi Sofronea

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, la un panou electric al magazinului Profi din localitatea arădeană Șofronea.

La fața locului intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spump, o autoscară S42 și un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanților ISU Arad, nu există victime, iar intervenția este dinamică.

UPDATE

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein, la sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta fără flacără, la nivelul unui panou electric aflat în interiorul unui birou din magazin.

Întrucât magazinul a fost inundat cu fum, pompierii militari arădeni au acționat pentru ventilarea încăperii și lichidarea incendiului. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin care a suferit un atac de panică. Aceasta nu a fost transportată la spital.

Toate persoanele aflate în interior s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca echipajele să ajungă la locul evenimentului.

Incendiul a fost lichidat prompt, în limitele găsite, în aproximativ 15 minute.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.