Ilie Cheșa: Sub falsa mască a eficientizării serviciilor Primăriei, se ascunde războiul tăcut Falcă-Bibarț pentru supremație în partid

Politic

Scris de |

„PSD Arad nu poate fi de acord și nu va vota, în ședința CLM de miercuri, disponibilizările preconizate de primarul Bibarț la nivelul serviciilor Primăriei. După ce PNL a distrus o țară întreagă, agricultura, economia, sănatatea, cultura, acum dă undă verde la concedieri, sub diferite pretexte. Asta merită românii în opinia lor după ce viața devine pe zi ce trece tot mai grea.

Și din acest motiv nu îi vom potența lui Bibarț supremația în PNL-ul local, în războiul tăcut cu Gheorghe Falcă, pentru că sub falsa mască a eficientizării activității instituțiilor, se ascunde de fapt tentativa de a elimina din Primărie o echipă fidelă fostului primar. Mutarea e politică și nu are nicio treabă cu reducerea costurilor.

Dar haideți să vedem de unde vrea să taie Bibarț. De la Direcţia de Asistenţă Socială, ca mai apoi să ascută foarfeca la Cantina Socială. Adică exact din zona vulnerabilă, locuri unde Primăria chiar ar putea să dea o mână de ajutor arădenilor cu probleme de venituri. Adică taie tot pe fâșia săracului !

Cât privește Poliția Locală acolo mișcarea e din nou gândită atent și e profund politică, pentru că a devenit o cutumă ca primarii liberali să-și subordoneze în mod clientelar structurile polițienești aflate în subordine. O nouă rundă pe tabla de șah Falcă-Bibarț. La o lună de la teribilul atentat de la Arad, primarul nu a învățat nimic ! În loc să fie preocupat de siguranța cetățeanului gândește mișcări de adjudecare a teritoriului. PSD Arad nu poate gira așa ceva. Ne dorim un corp polițienesc profesionist, legalitate și protecție, totul sub umbrela siguranței arădenilor.

Pe de altă parte, vom vota cu conștiința linișitită restructurările de la Centrul Municipal de Cultură, organ de propagandă PNL, care numai cultură nu face, mai ales de când a devenit eminamente o jucărie liberală. Prin tonul imprimat, instituția a decredibilizat actul de cultură în Arad prin emanarea unui aer proletcultist, potrivit doar pentru tipul de populism primitiv al liderilor PNL.

Am fost și am rămas sinceri cu arădenii, iar de la tribuna CLM nu vom face altceva decât să le reprezentăm în mod onest interesele”, afirmă consilierul local municipal PSD Arad Ilie Cheșa.

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.