Grupare care se ocupa cu furtul de catalizatoare, destructurată de polițiștii arădeni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Arad au reținut ieri 19 august, 3 tineri din județul Timiș, bănuiți de comiterea mai multor furturi de catalizatoare de pe raza județului Arad.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 28 aprilie – 07 iunie a.c. cei 3 tineri  cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani ar fi sustras pe timpul nopții, prin tăiere, 27 de catalizatoare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Totodată, aceștia ar fi beneficiat de sprijinul a două persoane un bărbat de 35 de ani, din orașul Lipova, și o tânără de 18 ani, din orașul Pâncota, care le-ar fi asigurat transportul la comiterea faptelor, în prezent bărbatul fiind arestat arestat într-o altă cauză.

La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Secției  1 Vlaicu și Secției 2 Micălaca.

De asemenea, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

UPDATE

Cei trei tineri bănuiți de furtul a 27 de catalizatoare de pe raza județului Arad au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.