Gătesc din nou în scop caritabil, dar de această dată pentru animăluțe

Social

Scris de Arad Obiectiv

Echipa asociației „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, în frunte cu Marcel Ionescu, au pus la cale un nou eveniment caritabil, așa cum ne-au obișnuit deja.

De această dată, evenimentul va fi organizat în scopul strângerii de fonduri pentru animalele fără stăpân și pentru animalele salvate de diferite asociații.

Inițiativa evenimentului a pornit de la medicul veterinar Wili Glaser.

Locația evenimentului este aceeași cu care cei de la „Gătim împreună pentru o lume mai bună” ne-au obișnuit, adică Port Arthur, iar evenimentul va începe la ora 13:00.

Toate fondurile strânse în urma evenimentului vor fi gestionate de către Arpi Nistor, unul dintre cei mai cunoscuți „prieteni” ai animalelor fără stăpân din Arad. Din fondurile adunate va fi cumpărată mâncare pentru animăluțe, mâncare care ulterior va fi distribuită tot de Arpi Nistor, acolo unde va fi nevoie. De asemenea, participanții la eveniment pot dona chiar și hrană pentru căței sau pisici, nu doar bănuți.

În ceea ce privește gătitul, cei de la „Gătim împreună pentru o lume mai bună” vor pregăti pentru voi snițel, cartofi țărănești și salată de varză.

Cu alte cuvinte, vă veți simți exact ca și cum ați fi ieșit să luați masa în oraș, doar că, în loc să achitați nota de plată la un restaurant, veți face o mică donație, în funcție de posibilitățile fiecăruia, pentru a ajuta cât mai multe animăluțe.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm, mâine, la Port Arthur!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.