Old Boys UTA, alături de fetița lui Mirel Arsene, căpitanul echipei Progresul Pecica

Social Sport

Scris de Arad Obiectiv

Sâmbătă a fost organizat la Sala de Sport din Pecica un turneu caritabil pentru fetița jucătorului pecican Mirel Arsene, pe numele ei Irina Maria, care a fost diagnosticată cu lisencefalie sau sindromul Miller – Dieker, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine, necesitând tratament permanent.

Linguraru, Bogoșel, A. Pavel, Fl. Pavel, Ștefeligă, Nadiu, A. Gligor, Husa, Șerban și Bedea au răspuns prezent la apelul lui Dorel Toderaș, onorând competiția. Au mai participat formațiile Old Boys Pecica, Old Boys Curtici, Ddb, Old Boys Unirea Șeitin, Olb Boys Victoria Ursus I și II, UTA 2014, Arbitri Arad, Apia Arad. Nu a fost desemnată o învingătoare a turnelului, dar amintim, pentru conformitate, rezultatele jucătorilor de la Old Boys UTA: 0-0 cu Ddb, 1-0 cu Victoria Ursus II (marcator Ștefeligă) și 2-0 cu Old Boys Pecica (Ștefeligă, Fl. Pavel).


Citește și: Turneu caritabil pentru fetița căpitanului Progresului Pecica


„A fost un turneu caritabil cu o mare încărcătură emoțională fiind vorba de fetița lui Mirel Arsene. A fost o mobilizare de apreciat, îi dorim fetiței și familiei tot binele și sănătatea din lume, transmițând un gând curat pentru acest suflet pur. Old Boys UTA va fi mereu prezentă la astfel de acțiuni, când vom fi invitați”, au fost cuvintele lui Dorel Toderaș, președintele veteranilor fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”.

Cei care doresc să facă donații pentru micuța Irina Maria o pot face  în contul bancar:

Mirel Adrian Arsene RO71 BTRL RONM FRT5 4035 1501 sau

Revolut: Mirel Adrian Arsene RO81BREL0005536253040100.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.