duminică, 14 iulie, 2024

Fostul consilier județean Csaba Tóth este propunerea UDMR pentru funcția de prefect

Distribuie articolul

Așa cum s-a anunțat încă de zilele trecute, odată cu negocierile între partidele ce formează coaliția de guvernare (PNL, USR-PLUS și UDMR), funcția de prefect al județului Arad le va reveni celor de la UDMR. Astfel, formațiunea politică anunță oficial faptul că persoana pe care o vor propune pentru această funcție este Csaba Tóth. Consiliul Permanent Județean al UDMR a luat această decizie în ședința sa de miercuri.

„Juristul cu vârsta de 43 de ani are experiență și rezultate în sfera publică și privată deopotrivă, nefiind străin nici de domeniul politic. Studiile de drept, cele de management precum și cele de masterat le-a efectuat în Arad. În perioada 2005-2010 a ocupat funcția de președinte executiv al Organizației Județene Arad a UDMR, între anii 2008-2012 fiind membru al Consiliului Județean Arad”, transmit cei de la UDMR.

„În ce privește experiența lui profesională, a făcut parte din consiliul de administrație al mai multor intreprinderi, lucrând în același timp în domeniul consilierii juridice și de
management. În anul 2013 a fost numit în funcția de director general al societății Fornetti Romania, aflată în reorganizare, reușind să salveze societatea de la faliment. Experiența de două decenii, profesionalismul, succesele atinse și calitățile umane ale lui Tóth Csaba ne dau siguranța că propunerea noastră este cea potrivită”, se mai arată în comunicatul de presă emis de filiala județeană a UDMR.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți