Firma „Jolly Joker”

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Acum câțiva ani, domnul dr. Falcă ne-a adus o firmă, Aduro îi zice, să ne deseneze Marele Proiect: „Regenerarea Urbană”’.

Un proiect eșuat cu brio, căci și unii dintre „colegi mei” au ajuns să-i zică „Degenerarea Urbană”.

Și cum să nu fie așa, când firma asta de apartament, care face milioane de lei chiar și cu ZERO angajați, a desenat locuri de parcare în fața garajelor aflate la subsolul blocului, iar ca cireașa de pe tort: au desenat parcuri pe acoperișul blocurilor! Parcuri care au fost construite exact ca proiectul „Complex Sportiv Mărului”… doar pe hârtie. Vezi aici mai multe: Falcă, un mare vizionar. Vrea parc pe acoperişul unui bloc.

Probabil nici nu au călcat prin Arad, lucrând de pe Google Maps căci altfel nu îmi pot explica greșelile din proiect. Firma asta a fost iubită și de domnul Fifor Fi4, care, în calitate de Ministru al Apărării, a semnat și el un contract de le-a dat: „Give Me 4…” milioane de lei. Vezi aici mai multe: MApN oferă un contract de 3,9 milioane de lei, fără licitație, unei firme cu numai doi angajați, care face reabilitări termice la blocuri.

Acum au revenit Desenatorii Aduro, precum caricaturiștii ce trag de tine pe plajele din Mamaia, spunându-i domnului Bibarț: „Șefu’, adă 4.2 milioane lei, mânca-ți-aș sufletul, că-ți desenăm un pod!”. Și Bibi le dă! Citește mai multe aici: A fost semnat contractul de proiectare a noului pod peste Mureș.

Asta n-ar fi bai, dar plantele astea o să deseneze podul la Szeged și iar o să săriți de c_r în sus, cum că: „Ne fură ungurii podul pentru care noi am plătit desenul!”.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.