După Ludovic Orban, premierul Florin Cîțu vine și el la Arad. Stați liniștiți, și el vine pentru campania internă a PNL

Politic

Scris de Andrei Fuliaș

Aflați în campanie internă în cursa pentru șefia Partidului Național Liberal, fostul premier Ludovic Orban și actualul premier Florin Cîțu se întrec în vizite.

La finalul săptămânii trecute, la Arad a ajuns Ludovic Orban, fost premier și actual președinte al PNL, fiind plimbat prin diferite locații de către reprezentanții administrației locale, colegi de partid cu Orban și Cîțu.

Ei bine, la doar câteva zile de la popasul lui Orban, la Arad apare și premierul Cîțu, pretendent la șefia PNL.

N-o să ne amăgim, crezând că nu mai pot cei doi de dragul sau de grija Aradului, astfel că putem afirma fără menajamente faptul că aceste două vizite fac parte din campania internă pentru stabilirea noii conduceri a liberalilor.

Astfel, joi, 10 iunie, premierul Florin Cîțu va ajunge la Arad. Se preconizează că, începând cu ora 19:00, premierul se va afla în Sala Ferdinand, din incinta Palatului Administrativ, unde ar avea loc o întâlnire a Comitetului Director al Agenției de Dezvoltare Vest și unde temele de discuție vor fi axate pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și Programul Operațional Regional (POR).

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.