joi, 30 mai, 2024

După Ioan Hora și Neluț Roșu, UTA a transferat încă un fost campion al României

Share

Săptămâna trecută, oficialii „Bătrânei Doamne” au anunțat oficial transferurile lui Ioan Hora și Neluț Roșu, doi fotbaliști cu echipe importante în CV-uri, respectiv cu câte un titlu de campion al României cu CFR Cluj și Viitorul Constanța. Mai multe despre cele două transferuri puteți citi aici: Primele transferuri importante pentru UTA. Doi foști campioni ai României au venit la Arad.

Încă de pe atunci scriam că se vehiculează și transferul lui Vlad Morar la UTA. În urmă cu doar câteva minute, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Gyuszi Balint și impresarul Bogdan Apostu, ambii foști fotaliști ai „Bătrânei Doamne”, l-au prezentat oficial și pe Vlad Morar.

Cine este Vlad Morar

Cum spuneam, Vlad Morar este atacant. Acesta are 27 de ani și este un produs al celor de la Universitatea Cluj. Născut în Crişeni, județul Sălaj, Vlad Morar a făcut pasul la echipa mare a celor de la ”U” Cluj în urmă cu zece ani, iar după numai doi ani s-a transferat la Petrolul Ploiești, întorcându-se la Cluj după numai două sezoane. De fapt, la momentul respectiv, Vlad Morar s-a plimbat după Florian Walter, cel care fusese patronulul clujenilor, apoi al ploieștenilor, apoi iar al clujenilor. Cel puțin oficial, fiindcă în lumea fotbalului se vehicula că Walter, decedat anul trecut în urma unui atac cerebral, ar fi controlat ambele echipe. În cariera sa, Vlad Morar a mai trecut pe la Beitar Jerusalem, Rapid București, ASA Târgu-Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos și FC Voluntari.

De altfel, la fel ca Neluț Roșu, Vlad Morar are în palmares titlul de campion cu Viitorul lui Gică Hagi.

Unul dintre cele mai importante site-uri despre transferuri și informații despre echipe și jucători, Transfermarkt, îl cotează pe Morar la suma de 200.000 de euro.

Totuși, surse din interiorul clubului susțin că transferurile nu se vor opri aici și că UTA va mai aduce și alți jucători, clubul anunțând că își propune să facă o figură frumoasă în prima ligă, țintind curajos chiar spre play-off.

Cine pleacă de la UTA

De la UTA se mai și pleacă, nu doar se vine. Astfel, nu mai puțin de șase jucători vor părăsi clubul arădean în această perioadă, acestora expirându-le fie contractele, fie împrumuturile, iar clubul nedorind să le mai prelungească înțelegerile.

Astfel, Cristian Pușcaș, Soufiane Jebari, Bogdan Stancu, Radu Crișan, Adrian Rus și Alexandru Ciucur vor părăsi UTA. Teoretic, Radu Crișan se va întoarce la Astra Giurgiu, club care l-a împrumutat pe fundaș la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți