UPDATE – Trupul Ancăi Mureșan, femeia care a sărit în Mureș, după ce a cosumat droguri, a fost găsit de pompieri la Pecica

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiștii arădeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureș.

Din primele verificări, a reieșit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureș.

La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului.

UPDATE

Se pare că femeia care a sărit în apele râului Mureș, după ce consumase o un drog numit în cercurile consumatorilor drept „șoricioaică”, este Anca Mureșan.

Vreme de două zile, autoritățile au căutat trupul acesteia pe apele Mureșului, însă fără prea mare succes. Asta până seara trecută, când în zona localității Pecica, trupul neînsuflețit al Ancăi Mureșan a ieșit la suprafață, fiind descoperit de pompieri.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.