Doi tineri arădeni au reușit să fure, în mai multe rânduri, tablouri, argintărie și alte antichități, dintr-o casă nelocuită din Arad. Valoarea bunurilor furate este uriașă

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 1 Vlaicu, au fost identificați doi tineri din Arad, de 22 și 23 de ani, care, în perioada 30 ianuarie  – 01 februarie, prin forțarea sistemului de închidere a porții, ar fi pătruns în repetate rânduri într-un imobil nelocuit din zona centrală a municipiului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (tablouri, argintărie, antichități) în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind documentată activitatea infracțională a celor doi.

Tânărul de 23 de ani, bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.