duminică, 21 iulie, 2024

Doi tineri arădeni au reușit să fure, în mai multe rânduri, tablouri, argintărie și alte antichități, dintr-o casă nelocuită din Arad. Valoarea bunurilor furate este uriașă

Distribuie articolul

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 1 Vlaicu, au fost identificați doi tineri din Arad, de 22 și 23 de ani, care, în perioada 30 ianuarie  – 01 februarie, prin forțarea sistemului de închidere a porții, ar fi pătruns în repetate rânduri într-un imobil nelocuit din zona centrală a municipiului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (tablouri, argintărie, antichități) în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind documentată activitatea infracțională a celor doi.

Tânărul de 23 de ani, bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți