Decizie de ultimă oră: cel mai vechi primar din județul Arad nu mai are voie să candideze! Cine va candida în locul lui

Politic

Scris de Andrei Fuliaș

În urmă cu două zile, cel mai vechi primar din județul Arad, Florin Farcașiu, care a condus comuna arădeană Târnova încă din anul 1990, și-a depus candidatura pentru un nou mandat. De altfel, BEC Târnova i-a și acceptat candidatura acestuia.

Ei bine, după numai două zile, Judecătoria Ineu a decis altceva. Astfel, aflăm că Florin Farcașiu, care era tototdată și cel mai vechi primar liberal din țară, nu va mai putea candida la alegerile din 27 septembrie.

„Voi renunța la căile de atac și voi proceda la retragerea candidaturii potrivit legii. În calitate de președinte al organizației locale a PNL Târnova, voi acționa cu toată priceprea și experiența mea, pentru ca PNL să câștige alegerile la nivelul comunei noastre. Organizația locală și filiala județeană ale PNL vor susține candidatura domnului Tomuța Mureșan Iosif pentru funcția de primar al comunei Târnova”, spune Florin Farcașiu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.