Ore bune, pompierii și reprezentanții CJ Arad au lucrat pentru a elibera drumurile din estul județului. Acum se poate circula și pe drumul Julița-Mădrigești

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Încă de la primele ore ale dimineții, mai mulți pompieri din cadrul Detașamentului Sebiș lucrează, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, să elibereze drumurile din partea de Est a județului nostru.

Mai exact, echipajele au intervenit pe Drumul Județean 708 și pe Drumul Județean 707C, între Slatina de Mureș și Julița, unde au îndepărtat arborii căzuți pe carosabil și au încercat deblocarea drumurilor.

De altfel, reprezentanții CJ Arad anunțaseră încă de dimineață faptul că drumul Julița-Mădrigești a fost închis.

La această oră drumul este accesibil și se poate circula, desigur, în condiții de iarnă și cu adaptarea vitezei la aceste condiții.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.